Wednesday, September 16, 2009

16/9 Hari Yang Memalukan Bagi AJ...
semalam sambutan hari memperingati pembentukan Malaysia pada 16 Sept 1963. Pelbagai rintangan dan rundingan telah dilalui oelh para pejuang negara dan juga pemimpin kita pada ketika itu.

Tetapi pada tarikh yang sama tetapi pada tahun yang berbeza telah berlakunay satu rentetan peristiwa pembohongan kepada rakyat oleh seorang rakyat Malaysia yang bergelar Anwar Ibrahim untuk menawan kerajaan dengan melalui pintu belakang. Istilah lompat parti, We have teh numpers berkumandang setiap kali di temuramah.

Sehinggakan sanggup menghantar rombongan rundingan ke Taiwan kerana yakin dapat "the numbers" tersebut tetapi habuk pun tak ada. Penipuan ini diterima oleh kebanyakan rakyat Malaysia yang inginkan perubahan tetapi melalui jalan yang salah.

Kenapa Anwar Ibrahim begitu terdesak untuk menjadi PM? Layakkan si pengkhianat bangsa ini menjadi PM walhal Pas sendiri tidak pernah mengiktirah si kitol ini akan menjadi PM..Apa cerita dengan DAP yang dalam diam-diam membunuh kuasa orang Islam dan Melayu sendiri. Lihat sahaja di Pulau Pinang, cukup sekadar bantuan kenaikan elaun guru KAFA dan peruntukan sekolah agama. Tetapi punca ekonomi yang lain semua di telngkupkan kepada C.I.N.A. Memang bangsat.

PR tidak akan kemana jika selalu mengula-gulakan rakyat. Tidak ada persefahaman antara mereka. Pergi jahanam PAKATAN HARAM.

nota kaki: AJ = Al-Juburi..

1 comment:

  1. Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI
    Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

    ReplyDelete